October 22, 2018, 02:44:09 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to Revolution X, where Coding meets Graphics.
 
  Home Help Search Arcade Affiliates Staff List Calendar Members Login Register  

Top 10 Posters v3

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Top 10 Posters v3  (Read 884 times)
Agent Moose
Administrator
Adminitrator
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1,470



View Profile WWW
Badges: (View All)
« on: March 31, 2009, 05:58:24 pm »

Footers:
Code:
<script type="text/javascript">
var TopNum = 10;
var ShowFirst = 0;

//Created by Agent Moose (revolutionx.smfforfree3.com)
if(location.href.match(/action=mlist;sort=posts;sa=TopTen/i)) if(ShowFirst == 1) $("a[title*='View the profile of']").parent().parent("tr:gt(" + Math.floor(parseInt(TopNum) - 1) + ")").hide(); else $("a[title*='View the profile of']").parent().parent("tr:gt(" + Math.floor(parseInt(TopNum)) + "),tr:first").hide();
$("#upshrinkHeader").find("td.windowbg2[colspan='2']").append("<a href='/?action=mlist;sort=posts;sa=TopTen'>View Top " + Math.floor(parseInt(TopNum)) + " Posters</a>");
</script>

Original Request: http://www.smfsupport.com/support/code_requests/request_top_3_posters-t26133.0.html

This line:
Code:
var TopNum = 10;
Tells how many Top Posters will show up.  Just change the 10 to how ever many people you want to show up.

This line:
Code:
var ShowFirst = 0;
Tells if the #1 poster will show up.  So, if you want it to show up, put a 1, if you don't want it to show up, put a 0.

Enjoy Smiley
Report Spam   Logged


Social Buttons

Danidemps
Exclusive
Exclusive
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 269


View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #1 on: April 01, 2009, 04:41:59 pm »

Well How Do I Add It To The Portal Or Make It So Its On The Homepage So Everyone Can See It Without Click The Link?
« Last Edit: April 01, 2009, 05:21:16 pm by Danidemps » Report Spam   Logged
Agent Moose
Administrator
Adminitrator
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1,470



View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #2 on: April 01, 2009, 08:58:31 pm »

Can't do that.  if I did, it would take your forum a long time to load, and I don't want to make a code that makes forum load slow.
Report Spam   Logged


Danidemps
Exclusive
Exclusive
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 269


View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #3 on: April 02, 2009, 06:37:45 am »

Oh Ok Anyways Thanks For It =) And Nice Moderator Status ON Smf =P
Report Spam   Logged
Mojobojo82
MVP
MVP
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 838


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #4 on: June 17, 2009, 05:53:52 am »

Can we have it in a EzBlock HTML?
Report Spam   Logged






Agent Moose
Administrator
Adminitrator
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1,470



View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #5 on: June 17, 2009, 10:38:39 am »

Sorry, you can't.  That would involve making your forum slow since I will need to use AJAX.  I don't like making peoples forum that slow Tongue
Report Spam   Logged


Mojobojo82
MVP
MVP
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 838


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #6 on: June 19, 2009, 03:09:45 am »

Ahh ok. Dang it. Always wanted Top posters on homepage sidebar
Report Spam   Logged






nickrulz1
Member
Member
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 64



View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #7 on: August 15, 2009, 05:59:00 am »

greate code thanks Cheesy
Report Spam   Logged


danny3153
Starter
Starter
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #8 on: September 01, 2009, 09:08:22 am »

am using this and im liking it
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum | Buy traffic for your forum/website

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy